Skip to main content
Side panel
Disciplinas »
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
AACCs/FFLCH
Pró-Reitoria de Pós-Graduação
Outros
Suporte »
Acesso
Perfis
Ouvintes
Docentes
Criação de Disciplinas da USP
Documentação
HelpDesk e Contato
Guia de uso
Sobre
English (en)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Português - Brasil (pt_br)
Search
Close
Search
Toggle search input
Acessar
LAN2662 - Operações Unitárias no Processamento de Alimentos II (2017)
Home
Courses
2017
ESALQ
LAN
LAN2662-2017
Topic outline
General
Collapse all
Expand all
Fórum de notícias
Forum
Informações Gerais
Na USP não há espaço para violência!
File
Listas de Exercícios
Lista 1
File
Not available unless: You belong to
Turma 2017101
Lista 2
File
Not available unless: You belong to
Turma 2017101
Material de Apoio
Bibliografia
Page
FOODnetBASE
URL
Engineering Aspects of Thermal Food Processing
URL
Engineering properties of foods
URL
Food processing: principles and applications
URL
Food properties handbook
URL
Physical Principles of Food Preservation
URL
Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing
URL
Unit Operations in Food Engineering
URL
Unit Operations in Food Processing
URL
Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues
URL
Transport Phenomena in Food Processing
URL
Livros do Prof. Steffe (Reologia)
URL
Página do Prof. R. Paul Singh
URL
Página do Prof. Micha Peleg
URL
Diagrama Psicrometrico - "baixas" temperaturas
File
Papel milimetrado
File
Tecnologia de Barreiras
File
Diagrama Psicrometrico - "altas" temperaturas
File
Erratas